Математика 3 класс (2017-2018)

Итоги >>

Фамилия Имя Баллы Место Сертификаты
1 Осипов Айсиэн 16 1 скачать
2 Васильев Альберт 16 1 скачать
3 Nikolaeva2009 16 1 скачать
4 Николаев Эдик 16 1 скачать
5 Прокопьева Ромира 16 1 скачать
6 Гуляева Дайаана 16 1 скачать
7 Андреев Виталий 16 1 скачать
8 Черемных Наталия 16 1 скачать
9 Николаев Эрчим 16 1 скачать
10 Оконешникова Айталина 16 1 скачать
11 Егорова Кюннэй 16 1 скачать
12 Алексеева Жанна 16 1 скачать
13 Унарова Анастасия 16 1 скачать
14 Каратаев Дмитрий 16 1 скачать
15 Мхитарян Вардан 16 1 скачать
16 Кондаков Слава 16 1 скачать
17 Яковлева Кристина 16 1 скачать
18 Лыткин Марк 16 1 скачать
19 тихонова айна 15 2 скачать
20 Павлов Мичил 15 2 скачать
21 Евсеев Владмир 15 2 скачать
22 Григорьева Елена 15 2 скачать
23 Мхитарян Феликс 15 2 скачать
24 Ильина Аурика 15 2 скачать
25 Семенов Михаил 14 3 скачать
26 Акимова Милана 14 3 скачать
27 Павлов Володя 14 3 скачать
28 Филиппова Алина 14 3 скачать
29 Адамова Светлана 14 3 скачать
30 genapetr 14 3 скачать
31 Андреев Ярослав 14 3 скачать
32 Макарова Алексия 14 3 скачать
33 Захарова Ванесса 14 3 скачать
34 Никифоров Тимур 14 3 скачать
35 Четвертаков Ростислав 14 3 скачать
36 Корякина Камилла 13 скачать
37 Борбуев Никита 13 скачать
38 Васильев Айхан 13 скачать
39 Хабахова Сардана 13 скачать
40 Сивцев Юрий 13 скачать
41 Иванов Илхан 13 скачать
42 Семенов Айаал 13 скачать
43 Николаев Платон 13 скачать
44 Калашников Тимур 13 скачать
45 Поскачин Айаал 13 скачать
46 Daiaana 13 скачать
47 Аржакова Вика 13 скачать
48 Иудина Айыына 12 скачать
49 Егорова Сандаара 12 скачать
50 Нифонова Яна 12 скачать
51 Долгунова Сайаана 12 скачать
52 Федоров Илья 12 скачать
53 Харлампьев Тимур 12 скачать
54 Софронов Данил 12 скачать
55 Гурьев Женя 12 скачать
56 Егорова Таня 12 скачать
57 Тимофеева Эвелина 12 скачать
58 Николаева Луиза 12 скачать
59 Харлампьева Элеонора 12 скачать
60 Онопрова Анна 12 скачать
61 Назарова Диана 12 скачать
62 Шахурдин Артем 11 скачать
63 Aitalina 11 скачать
64 Alinakyrbasova 11 скачать
65 Мосова Светлана 11 скачать
66 Васильев Альберт 10 скачать
67 Петрова Юля 10 скачать
68 Егор Андреев 10 скачать
69 Егоров Толя 10 скачать
70 Алексеев Сандал 10 скачать
71 Петров Дьулусхан 10 скачать
72 Лазарев Айаан 10 скачать
73 Жендринский Денис 10 скачать
74 Самсонова Лаура 10 скачать
75 Босикова Юлиана 10 скачать
76 Неустроев Елисей 10 скачать
77 Филиппов Богдан 9 скачать
78 Лукина Василена 9 скачать
79 Константинова Ирэна 9 скачать
80 Иванова Алиса 9 скачать
81 Михайлов Айан 9 скачать
82 ЕГОРОВА Анастасия 9 скачать
83 Фёдоров Дмитрий 9 скачать
84 Яковлева Мария 9 скачать
85 Дярикова Аля 9 скачать
86 Julus Barbasytov 8 скачать
87 Духова Карнелия 8 скачать
88 Aelita28 8 скачать
89 Иудина Мария 8 скачать
90 Егорова Хаарчаана 8 скачать
91 Александров Роман 8 скачать
92 Мия Кононова 7 скачать
93 Орлосова Валерия 7 скачать
94 Константинов Дамир 6 скачать
95 Иванова Корнелия 6 скачать
96 Прокопьев Дархан 6 скачать
97 Леонтьев Айаал 6 скачать
98 Захаров Борис 5 скачать
99 Адамов Айынаат 4 скачать
100 Ильина Согдиана 4 скачать
101 Кучаева Елизавета 4 скачать
102 Лыткин Ваня 4 скачать
103 Тимофеева Карина 4 скачать
104 Иванов Айсан 4 скачать
105 Барахов Эльдар 4 скачать
106 еремисов Родион 3 скачать
107 огочонов рома 2 скачать
108 Максимова Карнелия 2 скачать
109 Алексеева Ангелина 2 скачать
110 Тарасова Айна 0 скачать
111 Борисов Василий 0 скачать

Ответы:

1. Дед Мороз пролетел от Великого Устюга до Москвы за 1 ч 25 мин. Но вспомнил, что не взял Снегурочку, и ему пришлось вернуться. Обратно он летел 95 мин. Выбери правильный вариант утверждения:
Моруос оҕонньор Великий Устюг куораттан Москваҕа диэри 1 ч 25 мүн көппүт. Хаарчаанатын умнубутун өйдөөн төттөрү көппүт, ол айаҥҥа 95 мүн бараабыт. Сөптөөх эппиэти булан бэлиэтээ:
Ответ: в Москву Дед Мороз долетел быстрее, чем обратно. (Москваҕа Моруос оҕонньор төттөрү барбытынааҕар түргэнник көтөн тиийбит)
Балл: 1

2. Почтальон Печкин купил шапку за 30 руб., продал ее за 40 руб. Потом он купил ту же самую шапку за 60 руб., а продал за 70 руб. Вопрос: каков общий доход почтальона Печкина от этих двух сделок? (Ответ напиши цифрами, без пробелов)
Почтальон Печкин 30 солк. бэргэһэ атыыласпыт уонна 40 солк. атыылаабыт. Онтон ити бэргэһэтин 60 солк. атыыласпыт уонна 70 солк. атыылаабыт. Почтальон Печкин бу икки эргинииттэн төһө дохуоттаммытый? (Эппиэти сыыппаранан, пробела суох суруй)
Ответ: 20
Балл: 1

3. Если к тем яблокам, которые лежат на тарелке, положить еще 6, то яблок станет в 2 раза больше, чем было. Сколько яблок было на тарелке сначала?
Өскөтүн тэриэлкэҕэ сытар яблоколарга өссө 6-ны уурдахха, бастаан баарынааҕар 2 төгүл элбиир. Бастаан тэриэлкэҕэ хас яблоко баар эбитий?
Ответ: 6
Балл: 1

4. Дети слепили 16 снеговиков. Каждому из снеговиков прикрепили метлу или надели на голову ведро. А некоторым досталось и то, и другое. Известно, что у 9 снеговиков на голове ведра, и у 12 снеговиков есть метла. Сколько снеговиков имеют и ведро на голове и метлу? (Ответ напиши цифрами, без пробелов)
Оҕолор 16 хаар киһини оҥорбуттар. Хас биирдии хаар киһи ахсын сиппиир туттарбыттар эбэтэр төбөлөрүгэр солуур кэтэрдибиттэр. Онтон сорохторго хайата да тиксибит. Өскөтүн 9 хаар киһи төбөтүгэр солуурдаах, онтон 12 хаар киһи сиппиирдээх буоллахтарына хас хаар киһиэхэ сиппиир уонна солуур иккиэннэрэ баарый? (Эппиэти сыыппаранан, пробела суох)
Ответ: 5
Балл: 2

5. Снегурочка пригласила детей встать в хоровод вокруг ёлки. Третий справа от Снегурочки – Кот в сапогах. Но если считать влево, то Кот – одиннадцатый. Сколько всего участников хоровода вместе со Снегурочкой?
Хаарчаана оҕолору кытта харыйа тула хороводка турбуттар. Хаарчаана уҥа өттүгэр үсүһүнэн Саппыкылаах Куоска турар. Онтон хаҥастан аахтахха Саппыкылаах Куоска уон биириһинэн турар. Хороводка Хаарчааналыын барыта хас оҕо баарый?
Ответ: 14
Балл: 2

6. Играя, каждая из трёх подруг: Даша, Ира, Вика – опустили в волшебный мешочек одну из своих игрушек: медвежонка, зайчика и слоника. Известно, что Даша не прятала зайчика. Вика не прятала зайчика и медвежонка. Кто какую игрушку спрятал?
Даша, Ира, Вика оонньоон аптаах мөһөөччүккэ эһэчээн, куобахчаан уонна слон оҕотун оонньуурдары кистээбиттэр. Өскөтүн Даша куобахчааны кистээбэтэх, Вика куобахчааны да эһэчээни да кистээбэтэх буоллаҕына ким ханнык оонньууру кистээбитий?
Ответ: Даша – медвежонка, Вика – слоника, Ира – зайчика. (Даша – эһэчээни, Вика – слон оҕотун, Ира – куобахчааны)
Балл: 3

7. Выбери число, которое получится, если отнять от наибольшего трехзначного числа число, записанное тремя семёрками, и к полученному результату прибавить наименьшее трехзначное число:
Өскөтүн саамай улахан үс бэлиэлээх чыыһылаттан үс сэттэ сыыппаранан суруллубут чыыһыланы көҕүрэттэххэ уонна ол тахсыбыт чыыһылаҕа саамай кыра үс бэлиэлээх чыыһыланы эптэххэ ханнык чыыһыла тахсарын тал:
Ответ: 322
Балл: 3

8. Возраст бабушки выражается наименьшим трёхзначным числом, которое записывается различными цифрами. Сколько лет бабушке? (Ответ напиши цифрами, без пробелов)
Эбээ сааһа араас сыыппаранан суруллар саамай кыра үс бэлиэлээх чыыһыланан бэлиэтэнэр. Эбээ сааһын суруй. (Эппиэти сыыппаранан, пробела суох суруй)
Ответ: 102
Балл: 3